Nehéz egyedül az élet, de megéri kivárni az „Igazit”. Tarts ki még egy kicsit, hidd el megéri!

„Kedves,

Ezt a levelet azért írom, mert nagyon sok mindent szeretnék megköszönni Neked! El se tudom mondani mennyi mindenért vagyok hálás!

Először is nagyon hálás vagyok Neked, mert olyan kitartó voltál, és nem adtad fel azt a hitedet, hogy mindenkinek létezik egy párja a világban, aki valóban hozzá való. Tudom, hogy sokszor elbizonytalanodtál, hisz leginkább azt láttad magad körül, hogy sokan kemény alkukat kötnek a kapcsolataikban, csak hogy ne legyenek egyedül. Köszönöm, hogy hittél magadban! Köszönöm, hogy inkább választottad az egyedüllétet – megbékéltél vele és annak minden nehézségével – minthogy beérd egy számodra nem teljes kapcsolattal.

(kép forrása: bhmpics.com)

Köszönöm Neked, hogy kitartottál akkor is, amikor már úgy érezted, nincs több erőd, amikor úgy érezted, hogy nem bírod tovább. Tudom nagyon nehéz volt akkor elfogadni, hogy ezek a küzdelmek Érted vannak, és hogy majd egyszer értelmet nyernek. Nagyon hálás vagyok, hogy kitartottál, és mindig talpra álltál.

Köszönöm, hogy értékelted magadat annyira, hogy nem érted be olyan partnerrel, aki nem látta meg elsőre, milyen értékes kincsre bukkant Benned. Ez azt jelenti, hogy tiszteled magadat, és ennek végtelenül örülök! Köszönöm, hogy kitartottál amellett az elhatározásod mellett, hogy csak olyan társsal éred be, akit ugyanolyan értékesnek tartasz, mint Te magadat, hisz kemény munkát fektettél magadba.

Tudom, hogy sokszor, mikor elgyengültél, mindig emlékeztetted magadat a saját magad által megfogalmazott gondolatra: „Ha beérném egy alacsonyabb kategóriájú társsal, az olyan mintha egy mozdulattal a kukába dobnám azt az Énemet, akit kemény munkával „megalkottam.”

Nagyon szeretném megköszönni Neked azt, hogy mindig hallgattál a Belső hangra, mindig figyelted, hogy mit súg, és ha csak egy kicsit is kételkedett, Te hittél neki, és nem hallgattattad el. Köszönöm, hogy nem beszélted rá végül magadat senkire, akiben egy kicsi kis kételyed is volt. Tudom, hogy sokszor már majdnem megegyeztél volna magaddal abban, hogy jó lesz Neked ez a partner, majd megszokod, majd elfogadod a zavaró tulajdonságait, vagy viselkedését, de Te hittél a Belső hangnak, és ezért nagyon hálás vagyok Neked!

Hálásan köszönöm, hogy minden erőddel próbáltad örömben élni az életedet így egyedül is, ami nem volt könnyű, jól tudom. Mindig igyekeztél kihozni a maximumot abból a helyzetből, amit (kényszerből) kaptál. Megtettél mindent, hogy jóban légy magaddal, mindig kerested a lehetőségeket, alkalmakat, hogyan érezhetnéd jobban magad a bőrödben, hogyan élhetnél így is teljes életet, hogyan gyógyítsd meg a sebzett lelkedet, a sérüléseket, amiket az Élet ejtett rajtad. Tudom, hogy választhattad volna a könnyebbik utat is, hogy erő híján feladod, és beéred egy éppenséggel élhető élettel, de Te mindig is tudtad, hogy boldog akarsz lenni, és ezért mindent meg is tettél.

Végül szeretném Neked megköszönni azt, hogy a legmélyebb szenvedés után is felálltál, és eldöntötted, hogy Te boldog ember leszel! Most már tudod, valójában a szenvedésekre azért volt szükség, hogy nagyon erős vágy ébredjen benned aziránt, hogy elérd a boldogságot. És ez kellett ahhoz, hogy soha ne legyél hajlandó semmilyen alkut kötni az életed minőségét illetően. Addig mentél, amíg a kétségek, bizonytalanságok nélküli társ jött Veled szembe, az aki valóban a másik Feled. Köszönöm, hogy hittél benne, magadban, magatokban!

Szeretettel Ölellek”

(kép forrása: bhmpics.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.