Mire van szükséged ahhoz, hogy megtaláld a Valóban Hozzád Illő Társat?

 Kitartásra

Kitartásra akkor is, ha néha azt érzed, nincs több erőd, és nem bírod tovább. Amikor már majdnem elgyengülsz, és inkább rábólintasz egy alkuképes kapcsolatra is, csak legyen már vége ennek a magánynak. Ne a könnyebbik utat válaszd, és ne érd be egy éppenséggel élhető élettel. Tudd, hogy boldog akarsz lenni, és ez csak rajtad múlik.

 

Hitre

Hinni abban, hogy mindenkinek létezik egy párja a világban, aki valóban hozzá való. Hinni abban, hogy lesz olyan, akiben nincsenek kételyek, elbizonytalanodások.

Sokszor elbizonytalanodunk, hisz azt látjuk magunk körül, hogy sokan kemény alkukat kötnek a kapcsolataikban, csak hogy ne legyenek egyedül.

Higgy abban, hogy a küzdelmek érted vannak, és hogy egyszer majd értelmet nyernek.

 

 Megbékélésre, elfogadásra

Békélj meg, és fogadd el a jelenlegi helyzetedet, esetlegesen az egyedüllétet egy rossz kapcsolat helyett. Fogadd el azt, hogy ez egy csak átmeneti állapot, amely nem tart örökké, de amelyre szükség van. Próbáld meg megélni a jelen helyzetet annak minden nehézségével (és szépségével) együtt: inkább, minthogy beérd egy számodra nem méltó társsal.

 

Öntiszteletre

Értékeld magadat annyira, hogy nem éred be egy olyan partnerrel, aki nem látja meg elsőre, milyen értékes kincsre bukkant benned. Tiszteld magadat annyira, hogy csak olyan társsal éred be, akit olyan értékesnek tartasz, mint te magadat.

Ha beéred egy alacsonyabb kategóriájú társsal, az olyan mintha a kukába dobnád Önmagad értékét.

 

Intuícióra, a belső hangra való odafigyelésre

Figyelj a belső hangra, mit súg. Ha csak egy kicsit is kételkedik, higgy neki, és ne hallgattasd el. Akiben egy kicsi kis kételyed is támad, arra nem szabad rábeszélni magadat. Meglátod majd utólag milyen hálás leszel neki, amiért mutatta a helyes irányt. És milyen hálás leszel magadnak, hogy nem beszélted rá magadat senkire.

 

 Türelemre és optimizmusra

Próbáld meg egyedül is örömben élni az életet, amennyire csak tudod. Nem könnyű, de tanulható. Igyekezz kihozni a maximumot abból a helyzetből, ami most éppen van. Használd ki ezt az időt arra, hogy kibékülj magaddal, hogy jól érezd magadat magaddal is, próbálj meg így is teljes életet élni.

 

Döntésre

Döntsd el, hogy a boldogságot választod. Ez aztán tényleg csak rajtad múlik. A választás szabadsága mindenkinél ott van. Ne köss alkut az életed minőségét illetően.

 

Erős vágyra

Ha nem vágysz elég erősen rá, nem is fogod elérni. Ha csak kis lángon égő vággyal égsz, az nem elég. Teljes lángra van szükség. Mint a gyerekeknél. Akik úgy igazán tudnak vágyni arra, amit szeretnének megkapni.

 

Némi élettapasztalatra, tudásra

Tudásra arról, hogy milyen párt keresel. Konkrétan tudnod kell, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az illető, és mi az, amit semmiképp sem tudsz tolerálni. Erre a tudásra leginkább előző kapcsolatokból, kudarcokból tudunk szert tenni. Ha világosan, és konkrétan tudod, mit akarsz (és azt is, hogy mit nem), akkor sokkal közelebb vagy a vágyadhoz, mint gondolnád, mert a tudatalattid tudatosan bevonzza és elvezeti Hozzád Őt.

 

 

Végül arra, hogy Te is Ideális társsá válj. Ehhez tanulnod kell önmagadról, megfelelő önismerettel kell rendelkezned a saját Énképedről. Ha Ideális társnak érzed magad, akkor hasonlóan Ideálisat kapsz magad mellé. A saját magunkban megtalált béke, harmónia és érzelmi érettség által elérhetjük azt a szintet, ahol már nem létezik más, csak a feltételek és elvárások nélküli szeretet!

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.