Rólam

Ki vagyok én?

A nevem Gelei Anett. Angol tanár, Család és gyermekvédő tanár, valamint Life coach vagyok.

Az élethosszig tartó tanulás, a folyamatos szakmai kompetenciáim fejlesztése és az egyéni, személyes fejlődésem egyaránt prioritást élveznek az életemben.

Hogyan alakult az életem?

7 évvel ezelőtt született meg a kislányom, és 6 évvel ezelőtt úgy alakult a házasságom, hogy a válást láttuk az egyetlen kiútnak.

Először csak a hátrányát láttam a veszteségnek, majd később előtérbe kerültek a hozadékai is. Az évek múlásával egyre inkább éreztem, hogy van értelme a kríziseknek is, hisz a mélységből felküzdve magunkat lehet csak meghódítani a hegycsúcsot!

A legnagyobb lecke mindig az, amit elrontunk, amit hibázunk, amiben kudarcot vallunk, ezáltal tudunk fejlődni, növekedni.

Mi a küldetésem?

Hiszem, hogy létezésünk alapvető oka, hogy egy mélyebb célt, értelmet találjunk az életben, és ez vezethet el az igazi boldogsághoz! Számomra ez a cél az, hogy valami maradandót hozzak létre: hogy segítsek az embereknek átadni azt a tudást, amit kemény küzdelmek árán tanultam meg az életben. Hogy minél inkább örömben éljem a mindennapjaimat, és ha néha szenvedni is kell, az mindig nyerjen értelmet.

Elköteleztem magam egy életre amellett, hogy segítsek változtatni, feldolgozni, megoldást találni azoknak az embereknek, akik hozzám hasonló lelkiállapotokat átélnek. Így vagyok hiteles abban, amit csinálok. Annak szentelem az életemet, hogy segítsek az embereknek egy jobb minőségű, gazdagító életet élni.

A bejegyzéseimet a saját tapasztalataim ihlették. Számomra sokat jelent, hogy kiírhatom magamból a fájdalmaimat, a nagy leckéket, és persze az örömöket is, amiket az élettől kaptam. Kívánom, és egyben bízom benne, hogy erőt tudsz meríteni belőle Te is, Kedves Olvasó!

logo2

A végén minden jóra fordul. Ha még nem jó, akkor még nincs vége!”