Life-coaching

AAEAAQAAAAAAAAPDAAAAJGE4OThhMjI4LTE5MjEtNGM4OS04ZDJjLTBlNTIyNmY1Yjg4NQ

Mi is az a Life Coaching?

Az egyéni Coaching ülés egy pozitív, megoldásközpontú beszélgetés, melynek fő célja, hogy megváltozzon Benned valami, hogy gazdagodjál valamivel. Az én fő eszközöm a hatékony kérdésfeltevés, melynek a lényege, hogy a választ Te magad ismerd fel, és fogalmazd meg.

Talán egyetértesz velem Kedves Olvasó abban, hogy rendkívül fontos, hogy olyan értékes munkát végezzünk, aminek haszna van a magunk és a társadalom számára is, és nem mellesleg még élvezzük is.

Ahhoz, hogy beteljesítsem a célomat, azaz, hogy az embereket hozzásegítsem egy jobb minőségű élethez, többféle tanulmánnyal mélyítettem el tudásomat az elmúlt évek alatt.

Végzettségeim, tanulmányaim: Business és Life Coach, Önismereti és Személyiségfejlesztő Tréner, Család és gyermekvédő tanár, Agykontroll tanfolyam (stresszkezelő és elmefejlesztő módszer), Ultra tanfolyam (gyógyító technikákat oktató kurzus), NLP (Neuro lingvisztikus programozás) ismeretek, Pszichológiai ismeretek

Miért tudom jobbá tenni az Életedet?

Vannak élethelyzetek, amikor beleragadunk egy boldogtalan állapotba, és csak sodródunk, egyre mélyebbre a negatív érzelmek örvényébe. Ebben az állapotban nagyon nehéz (jó) döntést hozni az életünkről. Ehhez ki kell lépni ebből az állapotból. El kell távolodni kicsit önmagunktól, az életünktől, és kicsit távolabbi perspektívából kell ránézni. Mintha kilépnénk az életünkből, és fentről néznénk rá, úgy mintha egy idegennek az életét szemlélnénk. Ha túlságosan bele vagyunk vonódva egy érzelmileg negatív állapotba, ezt nagyon nehéz megtennünk.

Ilyenkor jöhet jól egy „külső szem”. Egy kívülálló, aki “érzelemmentesen” tud ránézni az életedre, aki egyből látja mi az az örvény ami lehúz, és aki egyből átlátja, hogyan is lehetne belőle kiszállni. Nem kötik hozzád érzelmek, nem tudja honnan jöttél, min mentél át. Ő valóban kívülről tud szemlélni téged, hisz idegen vagy neki. Ebben (is) rejlik a segíteni tudása. Olyan egyszerű, és mégis mennyire félünk megnyílni egy idegennek, inkább napokat, hónapokat, sőt éveket töltünk azzal, hogy a családunkkal, a barátainkkal próbáljuk átbeszélni a problémánkat, akik ugyanazt ismételgetik, hisz mi újat tudnának mondani egy idő után. És mi csodálkozunk, hogy miért toporgunk egy helyben, hisz van kivel megbeszélni a problémáinkat, nem vagyunk egyedül!

Ha már úgy érzed elakadtál, már a környezetedben sem tud senki segíteni neked, és a negatív érzelmek átvették az uralmat az életed irányítása felett, akkor itt az ideje, hogy segítséget kérj egy szakembertől, egy Life coach-tól. Ő egyből át fogja látni a helyzetedet, és az ülés végére a visszajelzései alapján számodra is (le)tisztul a kép.