Referenciák

 Hitelességemre és eredményességemre az alábbiak jelentenek bizonyítékot!

Vélemények a coaching ülésekről:

Az önismeret során az ember annyi új dolgot tapasztal meg magáról, hogy néha belezavarodik a számtalan megtalált kirakó darabkába. Egy ilyen életszakaszban találkoztam Anett-tel, aki segített a darabokat rendszerezni, és ráirányította a figyelmemet arra, hogy ha látom magam előtt az “egészet”, sokkal könnyebb és élvezetesebb a kirakót játszani. Köszönet érte!”

(Klára, Debrecen)

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Anettre és általa a coachingra, segített ráeszmélni, hogy ne a múltammal foglalkozzam, hanem a jövőmmel, a céljaimmal és ezért a jelenben folyamatosan tegyek lépéseket. Segített felszínre hozni pár rejtett kompetenciát aminek hasznát vehetem az életben, általa rájöttem miben kell még fejlődnöm, de arra is miben vagyok jó és hogy ezt ismerjem is el. Az élet nem lett könnyebb, de én összeszedettebben állom a sarat.”

Tünde, Nyíregyháza

A coaching ülések számomra nagyon hasznosak voltak. Nagyon sokat tanultam, tapasztaltam ezeken az üléseken. Véleményem szerint mindenki számára hasznos lenne egy coaching ülés „sorozat”. A mindennapokban nagyon fontos, hogy megálljunk és foglalkozzunk saját belsőnkkel, életünkkel, énképünkkel…, hogy meglássuk a jó dolgokat az életünkben, még akkor is ha sok rosszat átéltünk már. Jelentkezzetek ha úgy érzitek nem tudjátok egyedül megoldani a problémáitokat, ha külső segítségre, irányításra van szükségetek. Nagyon fontos, hogy Ti is akarjátok a változást! :-)”

Brigitta, Nyíregyháza